Min Guldkant

Eftertanke

Kategori: Allmänt

En blogg som jag läser då och då berör mig så otroligt mycket, tårarna rullar nerför mina kinder varje gång...Hon skriver så fint och ärligt, fullt av känslor om svåra minnen. Hon har förlorat sitt barn, det värsta och svåraste man kan vara med om, jag beundrar hennes styrka och viljan att komma vidare hitta ett sätt att leva med smärtan.
När man får barn händer det något i hjärtat, kärlek och känslor som man inte visste fanns rusar fram, saker som var så viktigt förrut spelar ingen roll...

Nu mina vänner

Kategori: Allmänt

Tar jag "jullov" från allt vad dator heter. Ska njuta av julen, mat, släkt och vänner och julklappar och allt detta tillsammans med min fina Daniel och våran underbara fina tös.

Jul i vårt hus

Kategori: Allmänt

Bara bilder...

AHA!

Kategori: Allmänt

Tagen på bar gärning! Busunge <3

Gallskrik och förkylning

Kategori: Allmänt

Jag är dunderförkyld och när min lilla dam sätter sig på tvären så tar det inte länge förrens mitt tålamod är på upphällning, det har blivit till att räkna till 10 flera gånger. Idag har hon matvägrat alltså vägrat den "riktiga" maten, tissen går hur bra som helst. Hon börjar gorma redan då jag sätter henne i stolen, och inte går det att leka själv nähä då jag måste sitta brevid hela tiden och inte sova själv heller och när hon inte får som hon vill då skriker hon och fy fasen vad högt hon kan skrika...fy tusan helst hade jag velat sova hela dagen hela veckan....
fast så här jäkla söt är hon mellan varven<3
Och kisse är ju så frän

Överraskad!

Kategori: Allmänt

Plötsligt händer det! Jo på fredag förmiddag hör jag plötsligt någon som kliver upp på våran bro, jag stutsar upp och rusar mot dörren är helt inställd på att det är dom där jäkla dörrknackarna som härjar runt ibyn! Man kan säga att jag tappade hakan när det var Ulrika som stod på andra sidan dörren. Så himla glad jag blev! Skrek och hoppade hahaha!  Fick ett sms av grannen som undrade om jag höll på att dö :) så mina glädjetjut hördes nog ;) Nu har hon åkt till Uppsala igen men på mindre än 2v är hon tillbaka :)
Advents frukost på Rian

...för 190 dagar sedan

Kategori: Allmänt

Barndomsminnen...

Kategori: Allmänt

8 December

Kategori: Allmänt

Idag är det urtjusigt här! Snön knarrar under skorna och snöns lyser vit, träden ser ut att vara hämtade från en saga. Så fint :)
Ella verkar inte så brydd om snön, hon tittade sig omkring lite och sen somnade hon i sin vagn.
Kolla söt västen och jeans leggingsen, jag kunde inte låta bli när vi var på KappAhl sist :)
Vi kämpar på med maten, försöker ge henne så mycket "vanlig" mat det bara går plus tisse emellanåt. Norpan hade ju gått NER 20 gram när vi var på kontrollen sist, åh vad det kändes i mamma hjärtat! har hon gått hungrig tänkte jag genast, jag är ju så van att hon har gått upp masssor varje gång och hon har ju ätit precis som vanligt. Men hon är ju mycket mer aktiv om dagarna så det är klart att det inte "fastnar" lika lätt. Men vi ska inte ha några mer minus siffror så nu kör vi med lite extra mat :)
Längre hade hon oxå blivit, 2,5 cm på en månad så nu är hon 66,5 cm lång.

6 månader

Kategori: Allmänt

Norpan blir 6 månader gammal idag och vi har firat med att gå på julbord. Det var på Lilla Hotellet här i Kalix och det var Dannes chef som bjöd alla anställda med respektive. Det var ett fint julbord, kändes rent och fräscht och det var en lungt och skön stämmning. Norpan skötte sig exemplaristkt, lekte nöjt med sina leksaker som vi hade tagit med :)
Nu är man mättare än mättast och sängen väntar, Danne och Ella sover redan. Tidig morgon i morgon då jag ska på synundersökning i Luleå, tänkte klara av dom sista julklapps inköpen oxå :)
lite fotobus bilder, suddiga men iaf :)
Så här såg vi ut idag