Min Guldkant

Bildregn!

Kategori: Allmänt

Helt i oordning!
 
 
Vi njuter av livet :)
2 dagar innan midsommar släppte det helt för norpan, nu gåååååår hon!
 
 
 

Min karl!

Kategori: Allmänt

Som svärmor säger så tindrar jag lite extra med ögonen när det kommer till min Danne ;) inte nog med att han är fin att titta på så är han ju oxå otroligt duktig på allt som har en motor,(och en massa annat såklart ;)) han har en himla passion för allt sånt och är väldigt uppfinningsrik, han kan hålla på i timmar för att få allt perfekt. Och jo nog har jag muttrat, gormat och gnällt mer än en gång pga alla timmar i garaget men nu tänkte jag faktisk skryta lite! Under Kulturnatta här i Kalix så vann han Best in Show med sitt senaste projekt! Han fick en tjusig pokal och många fina ord för sin packmoppe. Döpt till Ella :) Grattis till dig babe det är du så värd! puss!

Upptäcksfärd

Kategori: Allmänt

Ja äntligen har det ju blivit sommar här i norr oxå ;) och lite värme...äntligen, äntligen!
Norpan har fullt upp med att utforska allt som finns på vår gård, och det finns mycket att smaka på oxå till mammas stora förtret! nej, nej och åter nej gissa om ordet känns uttjatat :O)
Men ingen har väl dött av lite jord, sten, diverse blommor, pinnar, myror mm?!

Ella´s crib

Kategori: Allmänt

Norpan "fick" ju sitt rum av mig och Danne i 1 års present, så jag tänkte visa lite bilder på det. Det fattas ännu lite små fix, fönsterbrädan och golvlisterna saknas. Jag ska måla dom så fort jag hinner :) Norpan verkar gilla sitt rum och det är väldigt skönt att få bort alla grejjorna från vardagsrummet, det har varit lite kaos där på sistone ;)
Hon sov ju första natten där oxå igår. Hon somnade fint men vakade runt halv 11 och var ledsen tror att det var den där jäkla hostan som störde henne mest men hon hade svårt att somna om och tjorvade på till halv 1 sen var det gonatt igen och så sov hon till halv 7. Så det gick väl ganska bra, jag tyckte hon var duktig <3
Första bilden är hel suddig och mörk, såg det inte förrens nu, nå knas med kameran...

Då och nu

Kategori: Allmänt

Norpan har gått och sova nu- första natten i sitt eget rum- hon har blivit så stor min fina tjej :)

1 år!

Kategori: Allmänt

I lördags fyllde min lilla älskling 1 år! Redan! vart tar tiden vägen?!
Norpan förstod väl inte så mycket av det hela, hon var mest nöjd med alla kompisar som kom och hälsade på :) Dom flesta är lite äldre och hon är så söt när hon sitter och spanar in hur "stor tjejerna" gör ;)
Vädret var inte på våran sida, vi som hade tänkt att kalasa ute men det gick ju bra iaf. Gästerna spridde ut sig lite under dagen så vi rymdes ändå.
Norpan skämdes bort med bla fin fina kläder, presentkort, en pool, en ursöt liten ryggsäck, en Bobby car, strand leksaker, gosedjur och ett helt nytt rum!
Jag gjorde egna smörgåstårtor för första gången med lite hjälp av Erika :) Dom blev jäkligt goda om man får skryta lite ;) slut är dom iaf och alla som åt lever och mår bra. Gjorde även en nyckelpige tårta med sugar paste och marsipan.
*********