Min Guldkant

Uppsala

Kategori: Allmänt

Fredagen började på sämsta möjliga sätt, jag och norpan försov oss trötta efter en strulig natt. Fick rusa upp hals över huvud försöka väcka norpan och få på henne och mig nå kläder och fixa välling, stress stress!! Aldrig har väl vägen till Kallax känts så lång! Vi hant precis checka in innan dom stängde hej å hå :) Jag var lite nervös över flygresan, hur norpan skulle reagera. Hon är ju så förkyld och hostig :( Men hon tyckte det var spännande, ville titta på alla runt ikring och försökte dra dom som satt framför i håret :P och efter halva resan somnade hon!
På hemresan somnade hon redan innan starten och vaknade pigg och glad efter landningen, så himla cool unge jag har!
***********
***********
************
Uppsala bjöd på ett underbart soligt väder och det blev en hel del promenerande och vi besökte bla domkyrkan och slottet som riktiga turister :) Köpte jordgubbar och bigaråer och åt dom i solskenent längs åkanten. Det var kulturfestival och vi lyckades pricka in karnevalen som for genom stan. Vi åt jättegod mat på en italiensk resaurang och drack ett himla gott vin som pappa(!) beställde in. Min far är ingen vin drickare men han tyckte att vi skulle fira, Ulle fyllde ju år för några dagar sen och sen var det många år sedan vi var på semester tillsammans <3 Mycket trevligt var det :)
Lite shopping hant vi oxå med, mor och far tog norpan en stund och jag och Ulle for på stan. Blev 2 par skor, lite linnen och en blus för mig. Vi var även och kollade på "Ulles nya gata" hon har ju äntligen hittat en egen lägenhet, och hon flyttar dit till helgen.
Det har varit underbart kul och det ska väl inte dröja så länge innan jag kan fara dit igen<3
*************
Love ya sis! <3

Äntligen

Kategori: Allmänt

Så fanns orken att ta en prommis...

Sikken sötunge!

Kategori: Allmänt

**************
hahahaha  hihihihi!
Som jag älskar denna unge<3
**************

Leos lekland

Kategori: Allmänt

Vi har varit på Leo´s Lekland för första gången, har hört en massa bra om detta ställe att det är så kul för både små och stora. Norpan är lite snuvig och inte på topp men hon verkade tycka att det var jättekul iallafall, vi kröp, klättrade, ålade, sprang och åkte rutschkana! Ja det var super, man blir som barn på nytt ;) Och så kom självaste Leo så norpan fick träffa honom oxå :)
Förövrigt så säljer dom de största choklad bollarna och cupcakesen jag någonsin sett.
Dit kommer vi att åka flera gånger.
*************
*****************
**************
**************

Maj

Kategori: Allmänt

3:e Maj redan, om 22 dagar åker vi ner till systeryster *längtar* både efter henne och förhoppningsvis sol och värme, dom är ju lite närmare sommaren där nere än vad vi är här uppe. Idag på promenaden hant vi ha regn, strålande sol och hagel! Just nu snö/regnar det..
***************
Norpan blir modigare och släpper allt oftare och står själv ibland blir det nått steg oxå <3 Lite strul med sömnen har vi dock haft men det börjar bli bättre peppar peppar. Jag är så bortskämd med att hon sover bra så när det blir tjorv så blir jag så trött. Vi har fått sätta rullgardiner i sovrummet för att hon ska somna på kvällarna, det är ju så ljust länge ute så hon blev förvirrad och trodde att det var mitt på dagen typ. Men nu är det mycket bättre, rullgardinerna fungerar nästan för bra för nu sover vi lite för länge på morgonen istället :)
**************
Igår blev Ella 11 månader, måste börja planera för kalaset så smått, det blir ju inget dunderkalas men ändå:) Lutar åt att det blir fruktsallad åt dom små och kanske en smörgåstårta åt oss vuxna (Erika om du läser detta, så blinkar jag med "snälla"- blicken åt dig ;) )
****************
Valborg och första Maj kom och gick, vi grillade och åt hos Susanne på Gästis sen åkte vi runt lite och kikade på allt möjligt, hyrde film och åkte hem - lungt värre.
*************
Nya gardiner till köket!
***********
*************
*****************