Min Guldkant

Hemvändare

Kategori: Allmänt

Inte ofta som jag och Danne är ut samtidigt nu för tiden men då det skulle vara "Hemvändar party" här i Kalix så fick norpan sova i stan hos farmor medans vi skulle skaka rumpa på hotellet.
 
 
Det var himla kul förskiva hemma hos oss, några fina vänner kom och vi surrade, skrattade, skvallrade och pratade gamla minnen ;) Taxi resan var ju en historia i sig, lite fjortisvarning på det haha!
 
Hade ju tur när vi kom till Hotellet, ingen kö! Det var ju kkkallt den där kvällen. Men alltså det var ju hur segt som helst där inne, kan man kalla sig hemvändare när man är precis fyllda 18? hade dom ens flyttat hemifrån ännu? 
Aja man är ju inte äldre än man gör sig men då kände jag mig gammal. Så vi dansade några vändor, trängdes lite i baren och sen tog vi en taxi hem och sov jäkligt gott :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*

Kategori: Allmänt

Det är så mycket jag vill ha, göra, köpa åt mig och åt andra....Men som arbetslös så har man ju väldigt lite pengar. Speciellt så här kring jul, hinner jag få några pengar innan jul eller inte? Danne han jobbar och sliter som tur är men jag kan lova att det känns att vi bara har en lön att leva på. Julklapparna till Ella ligger faktiskt redan under granen men bara för att vi har börjar köpa dom i "god tid". Känns ju bra för hon går ju före allt annat. Har tagit ett beslut att bara köpa julklappar till dom vi firar jul med, ett beslut som inte känns lätt på något sätt och som kanske upplevs som "snålt" av andra. Men så blir det.
 
 
 
Det kommer iallafall bli en mysig jul med några fina människor, god mat och klappar och det är långt ifrån alla som har och får det.
 
 

Hej mitt vinterland!

Kategori: Allmänt

Ja, lite snö har vi fått :) härligt! Tur att vi har vänner med traktor ;)