Min Guldkant

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tidig morgon idag(för att vara Ella iaf) uppe kl 7 och vinkade av pappsen till jobbet, sen blev det lek och bus en bra stund. En tur med vagnen och Nadja och Nika som sällskap,vi pratade högt och mycket för att skrämma bort björnen :)
Sen bar det av till Kalix och Familjen hus, där var det barnkalas :) 10 bebisar + föräldrar så vi var ganska många. Vi åt tårta, sjöng och surrade, alla bebisar fick en bok och vi föräldrar fick en ros. Det var roligt, ett himla fint initiativ av Familjens hus och den öppna förskolan :)
Himla kul att träffa andra mammor och deras bebisar, lite nya bekantskaper blev det oxå.

Provade..

Kategori: Allmänt

något nytt till middag; Cheesy eggs
det blev ganska gott och är busenkelt att göra, man blandar bara ägg, keso och svartpeppar och körsbärstomater. 20 minuter i ugnen KLART!
går ju att blanda i massor av olika grejjer, bacon, skinka, fetaost, soltorkade tomater mm mm
Skålarna köpte jag på loppis i söndags för 50kr :)
Imorgon är det dax för bebismassage igen, och jag ska få fara och dansa Zumba :)

Jaha

Kategori: Allmänt

Ella klarade sig inte från förkylningen :( feber, täppt i näsan och ögonen rinner. Fast febern är nu borta, hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka!
Annars så har denna vecka gått i träningens tecken, har ju passat på nu när både TC och Flow har haft "prova på dagar" har bla varit på bodypump, oj vad kul det var, är ju så längesen jag gick  det :) blir nog fortsättning med det..
Jag har haft besök av en vän idag som jag inte har träffat på länge, det var så roligt att se henne, kom på att jag har saknat henne mycket :) hon bor ju bara i Luleå men det är ju så där; man har fullt upp med sitt och tiden rinner iväg..

<3

Kategori: Allmänt

Bortskämd?

Kategori: Allmänt

Ja Mormor har ju varit i fatren igen och skämt bort norpan :) Hon växer ju få fort, har rensat ut en hel ica påse med kläder som hon inte kan ha något mer så det passade jättebra med lite nytt.
Sen har jag köpt henne en Bumbo stol, den gillar hon skarpt:) Nu kan hon sitta jämtemed och se allt man gör :)

Nya skor

Kategori: Allmänt

Jag har köpt nya skor till Zumban, det var väldigt halt golv sist och dom skorna jag hade har nog gjort sitt.
Imorgon är det dax igen, kul :) sedan blir det pass på både TC och Flow i veckan oxå :)
Danne är dock super förkyld så jag hoppas verkligen att jag ska klarar mig från det nu när jag försöker komma igång med träningen...

dagens outfit ;)

Kategori: Allmänt

On the road

Kategori: Allmänt

Då var vardagen tillbaka, vi har varit på en mini semester.
Vi startade på fredag eftermiddag och körde ner till Uppsala med Ulrikas flyttlass, det gick jättebra inte så mycket trafik på natten och norpan sov nästan hela vägen :)
Vi var framme vid halv 6 tiden och redan kl 8 efter ett tårfyllt hejdå till min syster :( usch det var jobbigt, hon är ju lilla syster...så fortsatte våran färd till Föne i Hälsingland där min moster och hennes familj bor. Det var 14 år(!) sen jag träffade min kusin Ville, så det var verkligen på tiden:) Han har tagit över jordbruket efter sin föräldrar så han bor i en riktig lantidyll med en massa djur....
Det finns så sjukt fina gårdar där, riktiga "vill ha" ställen:)
Efter 2 trevliga dagar där så började vi våran resa hemåt igen ibetydligt saktare mak än dit resan :) Vi turistade en del med storsjöodjurs spaning och hotell...
Vi var till Storforsen i Vidsel oxå, där åt vi en "lyx" middag :) Det blev väldigt många mil och ganska många stopp för mat, blöjbyten och bensträckning för Ella men det var kul och väldigt mysigt, våran första semester som en liten familj <3

Träning!

Kategori: Allmänt

Norpan tränar stenhårt på att lyfta huvudet högt högt :)

Aj aj aj

Kategori: Allmänt

Varit till BVC i dag och Ella har fått sina första vaccinsprutor och det var INTE roligt :( Stackars norpan, 1:a sprutan lite grin 2:a sprutan mycket grin.
plåster på båda låren

Dop

Kategori: Allmänt

Igår hade vi dop för Ella:) Vi hade det hemma i Rian. Det blev ett ganska litet fast väldigt mysigt dop, prästen kom hem till oss och så hade vi Gunnar som spelade på gitarr, han sjöng (och vi andra oxå) "himlen är oskyldigt blå" som jag så gärna ville ha med. Min lillastster Ulrika blev gudmor och läste en jättefin dikt till henne. Ella fick många fina presenter, vi åt smörgåstårta fikade och alla verkade trivas :)) Hon sa ingenting när hon fick vatten på huvudet, hon är så snäll och go den ungen <3