Min Guldkant

Full rulle

Kategori: Allmänt

I måndags var vi till Luleå med svärmor, hos skulle till doktorn en sväng och så hant vi gå i några affärer och hälsa på en bekant så där for hela dagen.
Igår hade Ella sin första namnsdag-Cecilia- puss på henne<3
Var på kalas oxå "timellen" blev ju hela 31 år, ja jissen snart är man ju själv där det mindre än 2 månader dit...
Idag har det varit träff med mammagruppen denna gång i Nyborg. Mycket trevligt, mycket surr och supergott hembakt bröd :)
Och så ska det ju pyntas inför 1:a advent, går ju sådär... det blir många avbrott kan jag säga förövrigt gillar jag INTE att stryka gardiner :(
tänk att det ser ut så här i november.. ska vi få en snölös jul?
flyga flygplan är kul <3

Kaffemått

Kategori: Allmänt

Jo ett kaffemått kan man ha mycket roligt med i alla fall om man heter Ella och är 5 månader. Sen älskar hon allt som prasslar, påsar, papper ju mer prassel destomer besatt blir hon :)
Vi firade såklart Danne på farsdag, hans första! Blommorna är från min mamma faktiskt men en liten present fick han från mig å norpan.

Zumba

Kategori: Allmänt

I onsdags hade vi avslutning på Zumba kursen jag har gått och i torsdags blev det 2 timmars Zumba på folkets hus, himla roligt nu när man börjar kunna stegen och känna igen låtarna :) och Emma som leder gruppen är alltid så glad och peppar så det blir extra kul. Annars så har vi haft "mammagrupp träff" här hos oss i veckan, lite fika och en massa surr och en massa bebisar såklart :)
Ella har börjat borsta "tänderna" på kvällen medans vi tar på pyjamasen, haha hon är så söt håller tandborsten själv å allt :))
Hon sitter själv på lekmattan nu oxå, en kudde bakom ryggen men iallafall.
Ikväll har vi varit till Vånafjärden och hälsat på Kjell, Erika och Linn. Ella tycker att Linn är kul och skrattar en massa när hon busar :) Dom är så söta :)
Jag lånade 2 böcker av Erika om mat, tänkte att jag snart ska börja ge lite välling åt norpan, hittills så har hon ju bara ätit tisse :)...ska läsa på lite först ;)

Extra socker

Kategori: Allmänt

Jahapp...tyckte väl att mitt morgon te var väldigt sött, men jag råkade väl sätta för många suketter tänkte jag....det var en godis och den skyldige?...ja det är inte Ella ;))

Syster yster

Kategori: Allmänt

Idag tänker jag lite extra på min lilasyster, hon ska idag operera sina ögon och så klart blir man ju som storasyster ängslig. Hade ju gärna varit hos henne och hjälpt henne när hon nu inte kommer att se så bra i början. Men jag vet att det kommer att gå bra och hon har ju en kompis som finns där.
Vi är olika fastän ändå lika, hon är mer äventyrslysten och mer modig än jag. Hon gör verkligen slag i saken och förverkligar sina drömmar, det går så bra för henne i Uppsala och jag är så stolt över henne. Vi har båda ett stort hjärta och är väldigt mån om våra nära och kära, vi brukar prata om och skratta åt om hur lika vi är våra föräldrar, på gott och ont ;)
Saknar henne massor och snart kommer hon hem!

A brand new car

Kategori: Allmänt

Ella har fått en bil... ja en gåstol som ser ut som en iaf :) Vi har fått låna den av Johan och Sandra i Kiruna <3 Hon är kär i den, men med tanke på sin fars bilintressen så är det väl föga förvånande ;) Rorri Racerbil är ju favoriten på datorn oxå :) sötungen!
Igår var vi först till BVC för 5 månaders besöket och 2 vaccin sprutor, och norpan var så duktig, lessen blev hon ju såklart när Barbro stack henne men hon repade sig ganska fort.
Nu är hon 64 cm lång och väger 7480 g, hon växer så det knakar <3
Sen åkte vi till Happis med mormor, till IKEA såklart vi strosade runt och tittade på lite möbler till Ellas rum och jag gluttade lite på alla julsaker :) på mitt gamla jobb så hade jag ju hand om julsakerna och i år får jag ju inte packa upp en enda pinal, det saknar jag lite grann faktiskt. Jag har alltid älskat julen :) Mormor skämde bort Ella i vanlig ordning med lite leksaker, go mormor <3 Den lilla cirkus boken har vi hunnit läsa 100 gånger redan ;)
Detta är ju inte någon ny bok, jag har haft den länge i bokhyllan och är väl sist i sverige med att läsa den. Men nu har jag äntligen börjat och himmel vad bra den är! Det är en sån där bok som man inte vill ska ta slut... fast man läser och läser för man måste ju bara få veta vad som händer sen.
Snart kommer Danne hem, det är ju halvdag idag :)) ska pussa lite på honom för sen ska han fara och bada tunna och basta med några polare.