Min Guldkant

På vingliga ben

Kategori: Allmänt

Idag på morgonen så släppte norpan soffkanten och gick mot mig helt själv! bara några steg men ändå! Jag blev helt paff :) Det är som dom säger plötsligt händer det!
*************
Annars så är jag gräsänka tills på söndag natt, Danne har åkt till fjälls med ett gäng grabbar för en sista sväng med skotern. Han ringde faktiskt i kväll, han hade värk i pappahjärtat och hade åkt upp på högsta berget därikring för att ringa <3
*************
Imorgon ska jag, norpa och svärmor åka till Arcus på loppis ska bli skoj och trångt tror jag :)
Får se om det blir några fynd.

Käppar i hjulet

Kategori: Allmänt

Blää, norpan har blivit förkyld och vi som skulle på familjens hus å leka med Nadja och Nika :( nehepp vi fick ställa in och det var nog tur det för jisses vad gnälligt det har varit och snorigt i massor...stackarn, hon har till och med vilat på mitt bröst en stund.
************
Har budat hem 2 kjolar åt norpan från Tradera, billiga och jättefina!
En snoris <3

Skoterböna

Kategori: Allmänt

Hela påskhelgen har vi varit på Krokträsk, grillat, solat och surrat med folk. Himla fint väder har vi oxå haft :) Faster Sandra har ju varit hit en sväng med skoter å allt och norpan passade såklart på att "köra" en sväng ;) En sväng till Jocke och Lottas stuga har vi oxå hunnit med, det var dock inte lika fint väder där så det blev bara en snabbis.
**************
**************
Vi passade på att prova bärstolen till Ella och det gick ju galant,hon verkade trivas i den men det är inte helt lätt att bära den så jag tror att vi får börja med kortare turer. Målet är att gå Nationalälvsleden i sommar.
**************
I tisdags morse så hämtade vi Ulle som kom med flyget, så roligt att få krama om henne <3
Ikväll kommer hon hit så vi får surra om allt som hinner hända mellan gångerna vi ses.

En busunge

Kategori: Allmänt

Tagen på bar gärning!

10 Månader

Kategori: Allmänt

Ella har varit på 10 månaders kontroll och läkarbesök idag och det var inte roligt. Krampaktigt hängde hon runt halsen på mig medans hon storgrinade och ropade mam mamma mam :(  Men hon följer då alla kurvor och jag fick svara ja på alla utvecklingsfrågor.
72 cm
8845 g
Kärlek!

April april

Kategori: Allmänt

1:a April och imorgon blir norpan 10 månader, det går fööööör fort!
Nu kryper hon men när det ska gå fort då ålar hon fortfarande :)
igår var vi till Luleå och norpan fick sina första skor <3 och en helt ny vår och sommar garderob.
**************
************
Nu väntar vi på temperaturen ska stiga så vi kan åka ut med skotern, Danne har köpt marshmallows som vi ska grilla och korv såklart :) Nästa vecka jobbar Danne bara 3 dagar sen får vi ha honom hemma :) love <3 och sen kommer systra mi hem jag börjar längta efter henne nu! (om inte någon trevlig finne har behållt henne i Finland ;))