Min Guldkant

Lite om allt möjligt

Kategori: Allmänt

Min goa lilla mamma kom med en present till mig härom dagen, två jättefina ljuslyktor från Önska! Gomamma <3 tack så mycket. Vi håller på att planera en resa till min syster, det blir norpans första flygtur! spännande men det går nog bra för hon är ju så himla duktigt och tycker att det mesta är kul :)
************
Nu sitter hon på golvet och pratar för sig själv medans hon leker, ibland tittar hon upp på mig och sträcker fram leksaken hon håller i som för att "visa" den. Ellas favorit kom just på tv- SIBA reklamen, när han sjunger smörsång i vita linne kläder. Hon blir som paralyserad när hon ser den och blir helt stilla, haha gullunge tror att hon är lite kär i Fabian Bengtsson!
*************
Denna helg går i skoterns tecken, måste ju passa på medans det går. Det är ju så varmt under dagarna så det vete sjutton om det kommer att vara nå skoterföre under påsk. Jocke och Lotta och ungarna skulle väl hänga på idag, extra roligt med sällskap :)
*************
Måste leta fram en säkerhetsnål så jag får stängt norpans sko, dragkedjan gick sönder i veckan. Jäkla skit, det är så irriterande när det inte håller och dom är ju dessutom nya!
**************
Ella ställer sig upp själv nu, mot tvbänken, soffbordet, stolarna ...och självklart så släpper hon taget oxå och dråsar i backen oftast landar hon på rumpan men hon blir lite skraj varje gång och måste gråta lite åt mamma. Sjätte tanden är på gång så ont imunnen och lite gnälligt om det är det oxå.

Sötungar!

Kategori: Allmänt

Finns det hjärterum finns det sjärterum <3
Ella och Nika på väg till Myggan.

Gölligt <3

Kategori: Allmänt

Imorse när vi satt och åt gröt norpan å jag så vänder hon sig och tittar mot ytterdörren och säger "bappa", lill gumman! Hon väntar på att pappa ska komma hem och busa :) Hon säger "mam" åt mig det kom första gången för 1 1/2 vecka sedan men det är faktiskt mest "bappa" som gäller :)

Rosenbullar

Kategori: Allmänt

Har provat baka rosenbullar åt Ella på morgonen, fick receptet av Nadja och dom var så enkla att göra. Ella var lite skeptisk ibörjan men med lite smör på så slank det ner :)
Trevligt väder har vi fast lite väl blåsigt.
Och så är vi utan vatten igen, tur att man hant baka färdigt iaf och att jag hade en tillbringare med vatten ikylen så norpan inte blir utan dricka.

Skoter, sol och pinnbröd

Kategori: Allmänt

Idag har Ella varit på sin första skotertur (utanför magen) Jag och norpa i skoterpulkan och pappa Daniel styrde skotern, sällskap av våra goa grannar hade vi oxå.
Norpan somnade i samma stund som vi åkte och vaknade när vi stannade på Krokträsk, grabbarna fixade sittplatser och gjorde upp eld. Jag och Pernilla lapade sol och åt oss mätta på korv och pinnbröd :) Ella var glad och nöjd hela tiden hon verkade gilla utflykten, så himla bra då vågar vi oss på längre svängar oxå.

Lite Vardagslyx

Kategori: Allmänt

Uselt väder idag, inte så kallt men snön har yrt omkring och for i ansiktet hur man än vände sig. Vart så himla rastlös här hemma så jag försökte ragga ihop nå folk för att träffas på Familjens hus med ungarna men det var ingen som kunde eller ville så jag och norpan for själv, väl där så träffade vi några pratglada mammor med sina bebisar.
Nu mojjar jag ner mig i soffan med negerbollar (ja så heter dom ;) ) och boken som jag läser just nu. Velade länge fram och tillbaka om jag verkligen skulle läsa denna då jag redan efter förordet hade gråten i halsen, är ju så jäkla blödig nu för tiden..
Har budat på Tradera och har fått några nya sötnosar till min samling.

Längtar till våren

Kategori: Allmänt

Den börjar kännas så smått med solsken och takdropp och takras, ja så här ser det ut utanför vårat vardagsrumsfönster och det ser ungefär likadant ut utanför köksfönstret. Allt har inte rasat ännu nog kommer denna driva ligga kvar till midsommar..
Smilla tycker det är konstigt att hoppa ner på fönsterblecket :P
Jag och norpan byltar på oss och går ut med pulkan eller vagnen tätt följd av 2 av mina 3 katter, haha ser nog ganska skoj ut där vi kommer nästan hela "familjen", Så här glad blir man av att sitta i en snödriva och sprattla med fötterna, hon kan ju annars knappt röra sig med alla kläder.
okej en "normal" bild oxå ;)
Norpa sover, katterna sover, Danne är på hockey och jag ser på Top Model och dom ska ha sindlar och skorpioner i ansiket, va fasen! Ska försöka hålla mig vaken och se Big Brother, få se hur det går med det....

Yeeees!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN är den på plats!! min nya dusch <3